Dragă client,

Metodele de phishing sunt tot mai răspândite şi mai sofisticate. Prin urmare, te rugăm să fii vigilent!

Atenţie!

NU permite accesul remote al persoanelor necunoscute la dispozitivul tău, NU instala aplicaţii la cererea acestora şi NU transmite acestor persoane detaliile de autentificare în aplicaţiile bancare, precum numele de utilizator şi parola, sau codurile de securitate generate de aplicaţie pentru autorizarea plăţilor, indiferent de motivul invocat.

TechVentures Bank nu îţi va cere niciodată date confidenţiale (cum ar fi datele cardurilor, parolele de acces, codurile PIN) prin telefon, SMS, e-mail sau pe website. Deşi putem transmite diverse informări prin aceste canale, te îndemnăm să ne vizitezi la cea mai apropiată sucursală pentru a-ţi actualiza datele.

Pentru a evita să devii victima unei fraude informatice, îţi sugerăm să nu dezvălui niciodată datele confidenţiale (cum ar fi numărul cardului, data expirării acestuia, CVC, PIN-ul, numele de utilizator sau parola pentru aplicaţiile bancare şi nici codurile pentru aprobarea operaţiunilor).

Iată câteva situaţii în care s-ar putea să fii ţinta unui atac de phishing:
  • 🎣 ţi se solicită accesul remote la dispozitivul tău;
  • 🎣 ţi se solicită, de către persoane necunoscute, să instalezi diverse aplicaţii;
  • 🎣 primeşti e-mail-uri care te îndeamnă să accesezi un link pentru a-ţi actualiza datele de autentificare sau pentru a debloca contul de la aplicaţiile bancare;
  • 🎣 ţi se solicită şă furnizezi informaţii personale prin e-mail sau telefon;
  • 🎣 primeşti mesaje text sau apeluri prin care ţi se cer informaţii personale.


Pentru a te proteja, te rugăm să urmezi aceste recomandări:
  • 🔒 nu permite accesul remote la dispozitivul tău (telefon, tabletă, laptop, computer);
  • 🔒 verifică cu atenţie link-ul paginii noastre în browser (https://techventures.bank) când accesezi platforma de Internet/Mobile Banking;
  • 🔒 evită să accesezi link-uri primite prin e-mail, WhatsApp sau Facebook Messenger;
  • 🔒 nu deschide fişiere sau link-uri primite prin e-mail de la persoane necunoscute sau de la persoane cunoscute, dacă fişierul nu pare a fi în concordanţă cu fluxul normal de comunicare.


Încurajăm toţi clienţii să raporteze imediat orice activitate suspectă către Bancă.

Rămâi în siguranţă!

TechVentures Bank