Descoperă TechVentures ONline, noile aplicaţii de Internet şi Mobile Banking!

Dragă client,

Ai încercat noile aplicaţii de Internet şi Mobile Banking?

Utilizând noile aplicaţii, te vei convinge singur de avantajele acestora. Indiferent ce operaţiune îţi doreşti să realizezi, în noile aplicaţii este mai simplu şi mai rapid! Nu uita că poţi avea acces atât la contul personal, cât şi la  conturile companiei tale din aceeaşi aplicaţie prin intermediul funcţiei multiaccount.

Ce aduc în plus noile aplicaţii de Internet şi Mobile Banking?

  • 📱 Conectare rapidă: Accesezi conturile rapid şi sigur, oricând şi de oriunde. Totul în câteva secunde!
  • 💫 Navigare uşoară: Cu o interfaţă intuitivă şi prietenoasă, ai totul la îndemână, pentru a-ţi administra conturile şi tranzacţiile în mod simplu şi eficient.
  • 💳 Control total: Acum poţi să gestionezi mai multe conturi simultan şi mai multe carduri, cu doar câteva clickuri.
  • 💸 Funcţionalităţi extinse: Poţi deschide conturi curente sau de economii, poţi obţine informaţii despre credite, să negociezi cursul valutar, ai acces la un operator personal care îţi poate clarifica orice nelămurire prin funcţia de chat.
  • 🔒 Securitate maximă: Am investit în cele mai noi tehnologii de securitate pentru a-ţi proteja datele şi tranzacţiile.

Cum accesezi aplicaţiile de Internet şi Mobile Banking:  

  • 💻 Aplicaţia de Internet Banking poate fi accesată de pe orice calculator, tabletă, telefon sau laptop conectat la Internet, cu sisteme de operare Windows/MacOS şi următoarele versiuni de browser: Microsoft Edge, FireFox Mozzila, Opera şi Chrome.
  • 📲 Aplicaţia de Mobile Banking poate fi accesată de pe orice telefon conectat la Internet, cu sisteme de operare iOS sau Android.
  • 📓 Instrucţiunile detaliate pentru autentificare şi ghidurile de utilizare sunt disponibile pe site-ul nostru  în secţiunea Informaţii utile.

Nu uita! 

🗓 Vechile aplicaţii de Internet şi Mobile Banking vor fi disponibile în paralel cu cele noi doar până în data de 29 februarie 2024. După această dată nu vei mai avea acces în aplicaţiile vechi!

📄 Şabloanele de plată salvate în vechile aplicaţii nu vor mai fi valabile. De aceea, îţi recomandăm să le copiezi din timp în aplicaţiile noi.

📑 Dacă ai setat plăţi programate în noile aplicaţii, şterge-le din aplicaţiile vechi, pentru a evita dublarea tranzacţiilor.

📟 Pentru orice întrebare, poţi folosi chat-ul din aplicaţie sau ne poţi suna la Serviciul Relaţii Clienţi la 0728.887.888 sau 0747.888.828, disponibil în zilele lucrătoare, în intervalul 09:00 – 17:00.

 

Ne bucurăm să-ţi fim alături şi te asigurăm că este doar începutul unei experienţe plăcute alături de noi!

Cu drag,

Echipa TechVentures Bank